Muzika i film

Tarantinu "ukrali" scenario!

LOS ANĐELES - Poznati filmski autor Kventin Tarantino "zaratio" je sa nekim od glumaca koje je predvidio za svoj novi film, kao i sa producentima, jer je neko objavio "prvu ruku" scenarija koji sam piše.

Prvi "nacrt" scenarija za film pod radnim nazivom "Omraženih osam" dospio je u javnost nakon što ga je Tarantino dao na čitanje producentima i trojci glumaca.

Tarantinov dugogodišnji agent Majk Simpson počeo je iznenada da dobija pozive drugih agenata koji su nudili svoje glumce za uloge u filmu.

"U depresiji sam. Završio sam scenario, prvu verziju, i nisam mislio da snimam do sljedeće zime", rekao je Tarantino, koji pokušava da dozna ko je krivac za ovaj propust.

On navodi da je primjerak dao producentu Redžiju Hadlinu te da je on dopustio jednom agentu da dođe u njegovu kuću i pročita scenario.

"To je izdaja, ali ne potpuna, jer agent nije zadržao scenario. Dao sam ga i trojci glumaca, Majklu Medsenu, Brusu Dernu i Timu Rotu. Onaj za kog znam da to nije napravio je - Rot", rekao je Tarantino.

On vjeruje da je neko od druge dvojce glumaca dao svom agentu da pročita scenario, a on ga je onda proslijedio svima u Holivudu.

Tarantino zato poručuje da to više nije film koji će uskoro snimati, već će ga, vjerojatno, objaviti u obliku knjige i, možda, razmisliti o tome da ga snimi za pet godina, piše "Dedlajn".

Tarantino se proslavio filmom "Petparačke priče" za koji je svojevremeno dobio "Zlatnu palmu" u Kanu.

On je i tvorac filmova "Ulični psi", "Džeki Braun", "Kil Bil", "Đango"..

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog