Muzika i film

Exit: Deep Dish ekskluzivno na Dance Areni

Jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike i dobitnici Grammy nagrade, Deep Dish, nakon šest godina pauze, ponovo ujedinjuju snage, a jedna od stanica na turneji koja obuhvata nastupe u Majamiju, Las Vegasu, Torontu i Montrealu je upravo - Dance Arena, Novi Sad!

Izvor: Frontal

Ovaj house dvojac poslednjeg dana Exit festivala dovodi niz eminentnih muzičkih imena, kao što su Better Lost Than Stupid - Davide Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann, Jaymo &Andy George i Waze & Oddyssey! 

Dance Arena najboljeg evropskog festivala predstavlja specijalne back to back nastupe, organizovane povodom 15. izdanja Exita! Nakon Wild Life večeri sastava Disclosure, koja će okupirati Arenu u četvrtak, žurku će drugog dana festivala nastaviti jedan od omiljenih DJ-eva Exit festivala u okviru večeri Carl Cox vs Friends. 

Naredne večeri će nastupiti superpopularni Afrojack, da bi u nedjelju back to back nastupe poveo čuveni DJ tandem Deep Dish!

Deep Dish aka Sharam i Dubfire, najavili su nastavak svoje kolaboracije novim singlom ‘Quincy’, kao i Deep Dish Reunion žurkom u Majamiju, koja je predstavljala najiščekivaniji nastup na čuvenoj konferenciji elektronske muzike, Winter Music Conference. 

Iransko-američki dvojac, od momenta kad su se početkom devedestih upoznali, osvojili su house scenu. Jedan od najvećih uspjeha u muzičkoj industriji - Grammy nagradu dobili su za remiks singla "Thank You" (Dido). 

Trojka Better Lost Than Stupid, tj. Squillace-Buttrich-Tanzmann predstavlja najsvježiji kolektiv teškaša iz redova house i techno DJ-eva, koji nastupa u specijalnom i nestandardnom sastavu od 2010. godine. 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog