Tehnologija

Top pet aplikacija za vremensku prognozu

Ako vam vrijeme ovih dana nije najbolji saveznik, neka to bude neka meteorološka aplikacija.

Predstavljamo vam pet koje se kotiraju kao najbolje, a jedna će vam sigurno pomoći da se lakše izborite sa naletima kišnih dana ali i onih toplih.

Aplikacije koje prate vrijeme iz sata u sat neophodne su ovih dana, prenose Vesti online.

Prije nego što isplanirate vikend ili slobodne dane, provjerite sa nekom od sljedećih aplikacija kakvo vas vrijeme očekuje.

Predstavljamo vam pet, a što je najbolje, sve su besplatne.

Weather Underground - Ova aplikacija omiljena je među zaluđenicima koji koriste svoju mrežu ličnih meteo-stanica i povezuju se sa ostalim korisnicima. Nedavni redizajn je osvježio izgled aplikacije koja je sada jednostavna i pregledna.

Yahoo Weather - Lijepo dizajnirana aplikacija koja je pokupila dobre karakteristike drugih vremenskih aplikacija, ali su ovdje neke čak i poboljšane. Ovu aplikaciju dodatno poboljšavaju ubečene Flickr slike. Ako vam se ne sviđa Weather Underground, dajte ovoj aplikaciji šansu.

1Weather - Ova aplikacija najviše će vam biti od koristi ako vam je potrebna vremenska prognoza iz sata u sat. Ostale njene karakteristike slične su drugim aplikacijama.

Weather - Ako koristite uređaj sa IOS operativnim sistemom, vjerovatno ćete poštovati čist izgled i "drvenu" temu. Ova aplikacija je malo oskudna, ali isporučuje sve važne informacije.

AccuWeather - Prednost ove aplikacije je to što u ponudi ima višejezičnu video-prognozu. Ipak, izgleda malo staro i neophodan je novi dizajn. Ako vam je aplikacija previše komplikovanao, uvek možete da posjetite sajt AccuWeather.

izvor: Vesti online

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog