Student Info

Stipendije francuske Vlade i novi semestar kurseva francuskog jezika

Predviđeno je da stipendija pokriva sve troškove studiranja i života u Francuskoj za akademsku 2015/2016. godinu.

Francuski institut u BiH  objavio je imena stipendista francuske Vlade za postdiplomske studije  u akademskoj 2015/2016 godini. Od ukupno pet stipendija za Bosnu i Hercegovinu ove godine su dvije stipendije dodijeljene banjalučkim studentima – jedna za diplomiranu studentkinju sa banjalučke katedre za francuski jezik i književnost, a druga za studenta farmacije koji je dugogodišnji učenik banjalučkog centra Francuskog instituta u BiH.

Takođe želimo da napomenemo da je banjalučki centar Francuskog instituta u BiH otvorio prijave za novi semestar kurseva francuskog jezika. Semestar počinje 02. februara i traje 15 sedmica, tj. do 15. maja. U ponudi su kursevi za sve nivoe, od početnog do konverzacijskog. Nastava se odvija dva puta sedmično po 90 minuta uvijek u večernjim terminima. Cijena čitavog semestra je 240 KM, uz mogućnost plaćanja u dvije rate i mogućnost ostvarivanja popusta za članove iste porodice, cijena sa popustom je 210 KM. Kurseve vode diplomirani profesori francuskog jezika i radi se u malim grupama.

Sve dodatne informacije o kursevima mogu se dobiti lično u prostorijama banjalučkog centra Francuskog instituta u BiH na adresi Gundulićeva 8, na broj telefona 051 219 238 ili putem mejlamilica.mijatovic@institutfrancais.ba . Radno vrijeme Centra je radnim danima od 9 do 13 časova.

Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog