Vijesti

Kompanija „TeleGroup“ podržala manifestaciju „Fudbalski grad“ 2015

Kompanija „TeleGroup“ d.o.o. Banjaluka podržala je organizaciju i održavanje „Fudbalskog grada“ u Republici Srpskoj, turnir u uličnom fudbalu koji će pored promocije sportskih i zabavnih sadržaja u tri grada Republike Srpske obezbijediti i sredstva za adaptaciju dječijih igrališta u Banjaluci, Bijeljini i Istočnom Sarajavu.

„TeleGroup“ Banjaluka kao društveno odgovorna kompanija vodi računa o podršci projektima koji pored poboljšanja kvaliteta života u lokalnim zajednicama, razvoja nauke, tehnologije i kulture, njeguju slične vrijednosti kao i „TeleGroup“, timski i takmičarski duh, vrhunske rezultate i društvenu odgovornost. Posebno zadovoljstvo nam predstvalja prilika da podržimo realizaciju ideja koje sprovode mladi jer smo kao kompanija okrenuti mladima, a u strukturi naše kompanije je zaposleno sedamdeset odsto radnika do 35 godina starosti“, rekla je Biljana Jelača, predstavnik kompanije „TeleGroup“ Banjaluka.  

Pored osnovne djetalnosti kreiranja i implementacije ICT rješenja i softverskih aplikacija kompanija „TeleGroup“ Banjaluka podržava aktivnosti koje imaju za cilj razvoj lokalnih zajednica, kao i projekte iz domena nauke, obrazovanja, kulture, umjetnosti i sporta. Fudbalska ekipa „TeleGroup“ Banjaluka pobijedila je ekipu organizatora rezultatom 1-0 u revijalnoj utakmici turnira u uličnom fudbalu „Fudbalski grad“.

Izvor: Frontal

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog