Banja Luka

Sutra počinje Banjaluka Tech Summit

Banjaluka će sutra, 12. aprila, biti domaćin događaja koji ima za cilj da njeguje ambijent za rast i razvoj preduzetništva u regionu Balkana.

Banjaluka Tech Summit je regionalno okupljanje eminentnih regionalnih i svjetskih govornika i preduzetnika iz tehnološke ali i drugih branši, koji će sa učesnicima podijeliti svoja iskustva i globalne perspektive iz oblasti tehnologije, preduzetništva, modernih vještina, umjetnosti poslovanja i poslovanja u umjetnosti.

Učesnici Banjaluka Tech Summita su top menadžeri IT i tehnoloških kompanija u Bosni i Hercegovini i regionu, te predstavnici relevantnih institucija svih nivoa vlasti u BiH, kao i predstavnici organizacija koje promovišu i sprovode aktivnosti od interesa za lokalne zajednice i fokusiraju se na ekonomski razvoj i socijalnu pravdu. 

Organizator Banjaluka Tech Summita WorldChicago olakšava saradnju ljudima u svim oblastima kako bi se unaprijedila bezbjednost, ekonomski razvoj i socijalna pravda. Više informacija dostupno je na sajtu http://bl-techsummit.org/. Partneri Banjaluka Tech Summita su Područna privredna komora Banjaluka, Ministarstvo inostranih poslova Sjedinjenih Američkih Država– Kancelarija za obrazovanje i kulturu (State Department - Bureau Of Educational And Cultural Affairs), AmCham – Američka privredna komora u Bosni i Hercegovini, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjaluci, CERK – Centar za razvoj karijere, LANACO i Qlab otvoreni radni prostor. Medijski partneri su Radio televizija Republike Srpske i Nezavisne novine. PR partner je agencija PRIME Communications.

Otvaranje događaja je predviđeno za 10 časova u Područnoj privrednoj komori Banjaluka.

 

Frontal
 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog