Banja Luka

29. januara prezentacija softvera za organizaciju proizvodnje Firm Kontrol

U utorak, 29. januara, u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka (ICBL), održaće se prezentacija softvera za organizaciju proizvodnje Firm Kontrol.

Softvera za praćenje proizvodnje Firm Kontrol je nedavno osvojio treće mjesto na takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju RS, u organizaciji Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja Srbije u saradnji sa Ministarstvom nauke i tehnologije Republike Srpske. 

Ažurno praćenje proizvodnih procesa preduslov je napretka svake proizvodne firme gdje god se ona nalazila, a to praćenje je mnogo lakše uz odgovarajući softver prilagođen potrebama te firme.

Kako se u intervjuu za Frontal kazali osnivači firme Firm Kontrol, ovaj softver za praćenje proizvodnje se za razliku od sličnih alata nalazi na internetu i tako omogućava privrednicima da uvijek i sa bilo koje lokacije prate stanje u svojoj proizvodnji u svim fazama proizvodnog procesa, od ulaza materijala, evidencije ponuda, narudžbi i otpremnica, preko radnih naloga i magacina pa do izlaznih faktura i raznih izvještaja o efikasnosti proizvodnje

Na prezentaciji će biti prikazani razni načini kako se mogu pratiti proizvodni procesi preko ovog softvera, a privrednici će imati priliku da izlože probleme sa kojima se suočavaju u praćenju sopstvenih proizvodnih aktivnosti zbog kojih im treba neka vrsta elektronske evidencije tih aktivnosti. 

"Da bismo održali fokus priče na konkretnim problemima i da bismo imali dovoljno vremena da pokažemo kako mi rješavamo te probleme, prezentacija će biti ograničena na četiri firme, a svaka firma može povesti maksimalno dvije osobe koje će prisustvovati prezentaciji. U slučaju veće zainteresovanosti biće organizovane i nove prezentacije u narednom periodu", kazali su organizatori prezentacije.

Prezentacija će se održati u terminu od 18:00 do 20:00 časova. 

Softver se može pogledati na adresi www.firmkontrol.com, a prijave se šalju ili u inboks na Fejsbuku ili na adresu info@firmkontrol.com. 

 

Frontal
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog