Vijesti

Humanitarni koncert “Poklon za život - čestitajmo rođendan Sofiji Čergić“

BANJALUKA – Veliki humanitarni koncert “Poklon za život - čestitajmo rođendan Sofiji Čergić” biće održan u SD “Borik” 31. marta sa početkom u 20.00 časova.

Na koncertu će nastupati bendovi Letu štuke, Vanja The Frog, Balkan Ekspres i banjalučka pjevačica Maja Tatić.

Koncert predstavlja nastavak aktivnosti na prikupljanju sredstava potrebnih da bi se trogodišnja  Sofija,  koja je prije pet mjeseci oboljela od teškog oblika leukemije, poslala na transplataciju koštane srži u Padovu (Italija) za šta je potrebno obezbijediti 130 000 evra.

Ova operacija je jedini spas za malu Sofiju, a dosadašnjim aktivnostima je prikupljen veći dio iznosa, te je potrebno još 30.000 evra kako bi Sofiji i njenoj porodici vratili vjeru u život. Sve ranije humanitarne akcije su nailazile na podršku brojnih Banjalučani, medija, privatnog i javnog sektora.

Cijena ulaznice za koncert je 7 KM, a sva sredstva namijenjena su za liječenje trogodišnje Sofije Čergić iz Banjaluke koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Organizator koncerta su emisija Banjalučka panorama (RTRS), Brankica Dragojević i PERI.

Podsjećamo da je i dalje aktivan humanitarni broj 1416, te svi ljudi dobre volje mogu i na ovaj način da pomognu porodici Čergić.

Takođe, svi koji žele da pomognu da Sofija bude operisana, to mogu da učine i uplatom sredstava u NLB Razvojnoj banci Banjaluka, na broj računa: 5620993000000198, pozivom na broj: 14827161.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog