Tema nedelje

Kočićev zbor na Jutjubu – Bik udario na čovjeka (VIDEO)

Nakon svakog Kočićevog zbora na Jutjubu budu postavljeni video klipovi u kojim dominiraju pjevačke grupe novokomponovane muzike. Pod šatorima gosti uživaju u hrani, piću i - go-go plesačicama. O značaju Petra Kočića u našem društvu ne možete puno pronaći.

autor: Frontal 

Tako je i nakon 48. Koćićevog zbora ova najpopularnija interenet platforma za dijeljenje video sadržaja bogatija za desetak novih klipova. Prema podacima o pregledima, najpopularniji video-klip je onaj što na početku  prikazuje loše vremenske prilike prilikom dodjele književne nagrade na otvorenom, nekoliko kadrova kulturno-umjetničkog programa, da bi se završio narodnim veseljem i pjevanjem predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika. Više od 40.000 korisnika Jutjuba je pregledalo klip “Stričići veselo”

Ja znam kakvi smo mi

I ostali su manje više isti. Šatorska atmosfera, konobari služe pečenje i pivo i ne vidi se izdavanje fiskalnog računa. Nekoliko sekvenci borbe bikova u areni čija ograda baš i ne uliva sigurnost u slučaju da bik pogriješi stranu.

“Evo kod mene je novčanik na ime Dušan Majstorović. Para, Dušane, nema. Ja znam nas kakvi smo mi”, čulo se sa razglasa u toku prve borbe bikova. Voditelj programa je pozvao Dušana da dođe i preuzme svoj novčanik u kojem imaju dokumenta i potvrda o nekažnjavanju.

“Pošten čovjek, ali pošteni pronalazač neće vratiti pare”, zaključi spiker i pozva okupljene da čuvaju novčanike, tašne ključeve da bi tako spriječili moguće posljedice.

Jadan od bikova je napao svog vlasnika. U par sekundi čovjek se našao pod nogama životinje teške oko 1 000 kilogarma. Prema onom što se može vidjeti, prošlo je bez većih posljedica po čovjeka.

 

O posljedicama što se prilikom pretrage termina “Kočićev zbor” u najvećoj svjetskoj onlajn bazi video snimaka dobije lista koja nema veze sa najvećim narodnim tribunom ovih prostora, očigledno nema ko da brine.


 



Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog