Vijesti

PRESS RS na naslovnici - Neredi u Federaciji BiH sve više mirišu na rat

Dnevni list Press Republika Srpska je za naslovnicu izdanja za 11. februar izabrao stav Mehmedalije Nuhića, analitičara iz Lukavca koji tvrdi da je „demonstrantima obećano oružje za napad na RS“. MUP RS je juče apelovalo na sve medije da ne dozvole da pojedinci zloupotrebljavaju medijski prostor, šireći govor mržnje i neistine kojima se ne doprinosi stanju bezbjednosti.

autor: Frontal 

Mehmedalija Nuhić sa naslovnice Press-a RS poručuje:

„Lideri Tuzlanskih demonstracija instruisani su u inostranstvu. Pokazivani su im magacini naoružanja koji će im stajati na raspolaganju ako u BiH izbije haos. Oni su toliko ostrašćeni da bi ova kriza mogla da postane mnogo ozbiljnija.“

On tvrdi da „Iza svega stoje centri moći iz EU i SAD“.

„Oni `opipavaju puls` narodu, odvode bošnjačke političare na brifinge u inostranstvo. Socijalni bunt u FBiH je maksimalno ispolitizovan i stavljen u funkciju nasilne unitarizacija BiH“, objavljuje PRESS RS.

Za ovo treba odgovarati ukoliko ne dokaže

Iako je na portalu www.pressrs.ba objavljena samo ova fotogradija, već je nekoliko posjetilaca ostavilo svoje komentare.

„Neka neko smiri ove analitičare što su pobjegli iz ludnica...za ovo treba odgovarati ukoliko ne dokaže....“, poručio je čitalac Pressa sa potpisom Saša.

MUP RS: Ne dozvolite da pojedinci zloupotrebljavaju medijski prostor

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS je juče saopštilo da je "stanje bezbjednosti u Republici Srpskoj zadovoljavajuće" i da "apeluje na sve medije da ne dozvole da pojedinci zloupotrebljavaju medijski prostor, šireći govor mržnje i neistine kojima se ne doprinosi stanju bezbjednosti ne samo u Republici Srpskoj, već u u cijeloj BiH“.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog