Aleksandar Zolak

Aleksandar Zolak: Za koga radi načelnik Novaković?

Ovim putem pozivam načelnika Odjeljenja za stambeno komunalne poslove i poslove saobraćaja u Administrativnoj službi grada Banja Luka da građane Banja Luke i cjelokupnu javnost upozna sa jutrošnjim dolaskom u posjed porodice Željka Vulića i sa dovođenjem građevinske firme koja treba da izgradi takozvani pristupni put ovoj porodici koji ona ne želi, jer već imaju put koji koriste dugi niz godina.

Građani Banja Luke imaju pravo da znaju kojim sredstvima je planirana izgradnja puta, jer Skupština grada nikada o ovom nije raspravljala.

Posebno je zabrinjavajuće što se načelnik Novaković stavio u službu privatne firme "Grand trejd", sa kojom je porodica Vulić u sudskom sporu, a vlasnik firme je u sudskom sporu u vezi trgovine sa akcijama Medicinske elektronike uz koju je ova bivša zelena površina, a sada građevinska naslonjena.

Nedavno sam posjetio porodicu Vulić i uvjerio se da su izloženi stalnoj uzurpaciji njihovog posjeda, a povremeno i privođenjima i saslušanjima od strane policije.

Načelnik Novaković treba da saopšti u čijem interesu ovo radi , jer je imenovan da radi u interesu Grada i građana, a ovakvom ponašanju, pored porodice Vulić otpor pružaju i građani.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog