Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Uloga Republike Srpske u porazu Bajdena na sljedećim izborima ili 10 koraka do nezavisnosti

Nakon što je Milorad Dodik javno obećao da će proglasiti nezavisnost Republike Srpske, ako Tramp ponovo postane predsjednik Sjedinjenih Američkih država, smislio sam 10 koraka da Bajdena svrgnemo sa vlasti.

Korak 1. Organizovati u SAD Islamsku zajednicu Republike Srpske i na taj način približiti se američkim muslimanima i promovisati ideje kojima se podriva ugled Bajdena.

Korak 2. Pare koje trošimo na lobiranje u SAD preusmjeriti za rad Islamske zajednice Republike Srpske jer od sadašnjeg lobiranja nemamo nikakve koristi.

Korak 3. Naš najpoznatiji lobista Obrad Kesić da pređe na islam i da se proglasi za reisa Islamske zajednice Republike Srpske.

Korak 4. Bošnjačke ministre u Vladi Republike Srpske poslati na šetomjesečnu turneju po SAD s ciljem pridobijanja američkih muslimana za našu stvar. Izostanak sa posla Zlatana Klokića, Senke Jujić, Denisa Šulića i Selme Čabrić neće se ni osjetiti, a mogu biti od koristi Trmpu. Poseban akcenat staviti na patnje ministra Šarenića, koji je kao Bošnjak, a samim tim i musliman, na američkoj crnoj listi.

Korak 5. Mlade lavove SNSD-a Mazalicu, Petrovića, Kovačevića, poslati u izborni štab Republikanaca, da im pokažu svaku vrstu predizbornih marifetluka, teoriju i praksu kapilarnih glasova i šta su onomad naučili na silnim edukacijama kroz koje su prošli. Ljepojevića metnuti kao glavnog stratega i hroničara kampanje.

Korak 6. Donaldu Trampu dodijeliti Orden RS na ogrlici, kao što smo ga dodijelili i Putinu.

Korak 7. Milorad Dodik da da intervju Takeru Karlsonu, Vučić ili Orban imaju konekciju, u kojem bi objasnio američkim muslimanima pogubnost neoliberalizma, LGBT ideologije i ljudskih prava. Takođe bi im Dodik mogao objasniti i fantastičan položaj muslimana u Rusiji i Republici Srpskoj. Kad je već u Republici Srpskoj Karlson bi mogao uraditi i intervju sa Dževadom Galijaševićem koji bi im pomogao da razluče dobrog od loših muslimana i prikaže bosanske muslimane kao islamske fundamentaliste.

Korak 8. Osnovati RTRS na engleskom jeziku, a uređivačku politiku prekopirati sa TV Igman. Sve to promovisati putem društvenih mreža.

Korak 9. Napraviti dokumentarac o poslednjem ratu u kojem se promovisao stav da su se Srbi još od 1389. godine borili protiv Novog svjetskog poretka i islamskog fundamentalizma, baš kao što se protiv toga bori i Donald Tramp.

Korak  10. Baja Mali Knindža da snimi CD sa ilahijama i kasidama koje ćemo nemilice reklamirati na američkom tržištu.

Morate priznati da je plan paklen.

 

Preuzeto sa blogger.ba

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog