Politika

СДСС и Демос потписали коалициони споразум (ФОТО)

Бијељински Градски одбор Демократског савеза (ДЕМОС) данас је озваничио подршку предсједнику Странке демократске Српске – Семберија Мићи Мићићу за нови градоначелнички мандат на предстојећим локалним изборима.

Двије странке имају сличну политичку историју и њихови представници су и раније коректно сарађивали, оцијенили су предсједници градских одбора СДС Семберија и ДЕМОС Мићо Мићић и Милан Дакић приликом потписивања споразума о сарадњи, наводи се у саопштењу.


СДС Семберија и ДЕМОС су сличне оријентације и настали су на сличан начин – бирали смо између интереса нашег Града и ускостраначких интереса, а руководства наших претходних странака нису разумјела да локални развојни циљеви могу бити важнији од дневне политике. Остајемо при концепту прављења што шире коалиције са људима који желе да раде у интересу свог града и очекујемо да ДЕМОС има важну улогу у овом савезу – поручио је Мићић.


Милан Дакић је поручио да ће сарадња двије странке бити заснована на коректним односима.

Већ годинама сарађујемо у локалном парламенту и Градској управи и нема разлога да тако не буде и убудуће. Желимо чист однос, без подметања и прозивки које се увелико дешавају, имајући у виду да је предизборна кампања практично почела – изразио је своје очекивање Дакић. 

Церемонија потписивања је одржана у просторијама СДСС-а у Бијељини.

 

Фронтал

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog