Politika

Драгојевић Стојић поручила Нешићу: Нећу се повући

Након што је предсједник ДНС-а Ненад Нешић позвао СДС и ПДП да подрже кандидате ДНС-а у Приједору, огласила се Маја Драгојевић Стојић, кандидат СДС-а за начелника ове општине.

Она је поручила Нешићу да неће одустати од кандидатуре.

- Јавна подршка кандидатима опозиције задња је карта "новопеченог" опозиционара. Од пружене руке Ненада Нешића можемо само упрљати своју. Не само руку, већ и образ. Мјесец дана играња опозиције не може вас искупити за све оно лоше што сте урадили овој земљи и народу у њој. Све ове године били сте кључни фактор креирања лошег система. Ви нисте промјена. Нисте нови људи који доносе промјене. Поготово не у Приједору - навела је Драгојевић Стојић у објави на Фејсбуку.

Она је истакла да је "Приједору доста ДНС-а".

- Приједору је доста ДНС-а и ваших коалиционих партнера свих ових година. Искрено вјерујем да ће та политика проћи као онај шутирани новац са вашег весеља. Нисмо ни то заборавили. Надам се да је часним људима у опозицији јасно шта је овдје циљ. Огадити политику, обесмислити опозицију и одвући што више гласова народа који искрено жели промјене. Повући се нећу. Моја кандидатура највећу шансу даје мом народу, а не било којој странци - навела је Драгојевић Стојић.

 

Извор: rtrs.rs
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog