Intervju

Novogodišnji intervju: Božo Vrećo- Snovi se mogu ostvariti i ostvaruju se!

Redakcija Frontala obilježava doček nove godine kroz seriju mini intervjua sa poznatim ličnostima u BiH. U nastavku možete pročitati kako je 2021. doživio Božo Vrećo i koje želje ima za 2022. godinu.

FRONTAL: Događaj koji je po vama obilježio 2021. godinu?

VREĆO: Meni lično događaj u ovoj godini je premijera španskog dokumentarnog filma Maldita u kome sam ispjevao na ladino jeziku ljubav prema Sarajevu, sevdahu, svojoj ličnoj slobodi i hrabrosti živjeti dosljedno sebi. Dalje su tu koncerti koji su bili sjajni, Berlin, Beograd, Sarajevo, Zagreb, Minhen, svaki od njih je urezan u srce i ostavio trag beskonačne ljubavi.

 

FRONTAL: Ko je po vama ličnost 2021. godine?

VREĆO: Ličnost godine je moja majčica koja je pobijedila rak i ima najljepši osmijeh i najčišću dušu koju ljubim i čuvam.

 

FRONTAL: Lična želja u 2022. godini?

VREĆO: Lična želja je da smo zdravi, sve ostalo dolazi ili već imamo, manje materijalizacije, više socijalizacije, humanosti, suosjećajnosti, ljubavi i međusobnog razumijevanja i prihvatanja.

 

FRONTAL: Želja građanima BiH u 2022. godini?

VREĆO: Želja građanima je da manje osuđuju jedni druge i da žive svoj život, time će biti sretniji ispunjeniji a tad i univerzum biva na njihovoj strani da se snovi mogu ostvariti i ostvaruju se, to je uslov~ dobrota!

 

Frontal


Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog