Banja Luka

„Бањалучко љето“ почиње 12. јула, мноштво различитих садржаја за све генерације

Након феноменалног „Бањалучког прољећа“, које је забиљежило рекордну посјећеност, стиже нам „Бањалучко љето“, чије је велико отварање заказано за 12. јул на новоуређеној плажи „Врућица“ са почетком у 17.00 часова.

За велико отварање манифестације припремљен је цјелодневни програм и сви суграђани су позвани на дружење. Такође, свима ће на располагању бити панорамски бус, који ће цијели дан саобраћати до „Врућице“.

Наиме, „Бањалучко љето“ доноси прегршт културних, спортских и туристичких манифестација како за оне најмлађе, тако и за суграђане треће животне доби.

И овог љета, суграђани ће имати прилику да се друже са најбољим тренерима у Парку „Младен Стојановић“ на тренинзима аеробика, јоге и плеса, потпуно бесплатно.

Бројне активности биће организоване и на језеру на Мањачи (велико породично дружење), затим у Парку „Петар Кочић“ и уз Врбас.

И у Дому омладине, на тераси на крову – биће организован садражајан и богат програм током љета, и то у оквиру „Врх сцене“.

Такође, ту је и низ других манифестација које Град или организује или подржава попут концерата који се одржавају на Кастелу у оквиру више фестивала и сасвим сигурно забаве неће недостајати.

А свим суграђанима и посјетиоцима града на Врбасу током љетних мјесеци на располагању ће бити панорамски аутобус који пружа могућност да Бању Луку упознају из једне потпуно нове перспективе.

 
Извор: glassrpske.com 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog