Sport

Борац против Аустрије за останак на европској сцени

Фудбалери бањалучког Борца дочекаће вечерас, од 20.30 часова, Аустрију из Беча, у реваншу 2. кола квалификација за УЕФА Лигу конференција.

Аустрија брани предност од 1:0 из првог сусрета.

Трибине Градског стадиона биће испуњене до посљедњег мјеста, јер све карте за меч су распродате.

- Одмах по повратку из Беча осјетили смо дивну атмосферу, видјели смо да читав град дише за Борац. Било је уживање радити ову седмицу, момци су доста добро то урадили и надам се да ће то пренијети на терен. У првом мечу смо одиграли доста добро, можда је резултат могао да буде и другачији, али нисмо искористили своје шансе. Аустрија је доста чврста екипа, играју са доста интензитета и пресинга - нагласио је шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић.

Очекује добру игру свог тима, али и велику подршку са трибина, која ће његовим изабраницима помоћи да буду још бољи на терену.

- Посматрали смо њихов сусрет против Штурма у првом колу Бундеслиге у којем су на свом терену поражени са 0:3. Добили су два поготка из прекида и то би могла да буде шанса - наставио је Мариновић.

Фудбалери Аустрије у Бањалуку су стигли јуче, синиоћ су тренирали у термину утакмице, а на конференцији за новинаре изразили су оптимизам да ће побједом проћи даље.

Побједник овог двомеча у сљедећем колу ће играти против бољег из сусрета казахстанског Ордабасија и Легије из Варшаве, који су први меч завршили неријешено, резултатом 2:2.

 

Извор: rtrs.tv 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog