Društvo

Najveća regionalna konferencija ponovno okuplja najbolje stručnjake

Pet razloga zašto moraš doći na Weekend.16

Weekend Media Festival jedno je od najzanimljivijih i najinspirativnijih događanja u cijeloj regiji koje okuplja najveće svjetske i domaće stručnjake iz svijeta medija, komunikacija i poslovnog svijeta.

Od ove godine Weekend.16 obogaćen je prvim HR.Weekendom. novim festivalom posvećenim ljudskim potencijalima koji će ugostiti globalne i regionalne stručnjake iz HR industrije. O važnosti Weekenda govori činjenica da je sam brend rastao zajedno s Rovinjem, gdje se održava već šesnaest godina u staroj Tvornici duhana i produžuje ljetnu sezonu sve do posljednjeg septembarskog Weekenda, što je ove godine od 21. do 24. Nije li to idealan način za pozdraviti ljeto i započeti jesensku sezonu s pregršt novih ideja?  Ako ti treba još koji razlog za doći na Weekend.16, donosimo ih u nastavku.

Zanimljivi predavači i aktuelne teme su polazišna tačka kojom se organizatorski tim Weekenda vodi već 16 godina. Prošle godine su to bili metaverse i web 3.0, a ove godine umjetna inteligencija (AI) koja je danas prisutna u svim industrijama. Osluškivanjem potreba tržišta na Weekend dolaze vrhunski predavači koji će zadovoljiti znatiželjne umove željne novih spoznaja! Inspirativni paneli renomiranih predavača dotaknuće aktualne teme koje oblikuju suvremenu stvarnost. Primjerice, o tome kako oblikovati bolju budućnost na Weekendu će govoriti Kishore Mahbubani, bivši predsjednik Savjeta bezbjednosti UN-a koji pokreće dijalog o ključnim pitanjima savremenog društva.


Kishore Mahbubani

Idealna prilika za sklapanje novih poslova samo je još jedan od razloga zašto je dolazak na rovinjski Weekend.16 nezaobilazan! To je mjesto susreta, inspiracije i beskrajnih poslovnih prilika. Weekend Media Festival postao je magnet za stručnjake, profesionalce i poduzetnike iz svijeta medija i komunikacija, a bogatstvo različitih vještina otvara vrata za nevjerojatne saradnje.  U neformalnoj, opuštenoj atmosferi, ljudi pričaju o važnim stvarima pa je i hrpa dobrih saradnji proizišla upravo iz ovih druženja. Možda baš vi budete kreator nevjerojatne poslovne priče!

Druženje s ekipom iz cijele regije glasi kao jedna od ključnih vrijednosti Weekenda. To je vrtlog euforije druženja s ekipom! Ovo je jedinstvena prilika za susret s ljudima iz različitih kultura, industrija i gradova iz cijele regije, što će iskustvo Festivala učiniti nezaboravnim i ispunjenim neograničenom energijom zajedništva. Na Weekendu nema stranaca, granica i prepreka – samo osjećaj slobode i zajedništva! Poznanstva se sklapaju brzo i jednostavno, jer je atmosfera otvorena i prijateljska, a upravo to su začini za odličan festival!

Tanya Golesic 

Zabava do ranojutarnjih sati osiguraće da se najuzbudljivijeg Weekenda u godini sjećate još jako dugo! Zabava na Weekendu ne prestaje niti kada zvijezde zamjene sunce jer baš tada Weekend sija najsjajnije. Upravo su večernji koncerti i nezapamćeni partiji duša ovog nadaleko poznatog Festivala. Osim što sve učesnike spaja želja za novim znanjima i spoznajama, ljubav prema dobrom provodu je ona koja nikada ne prestaje. Neponovljivi muzički program zasigurno je vrijedan pakovanja kofera i dolaska u Rovinj!

 

Munawar Ahmed jedna od govornica na Wekend Media Festivalu

Ako ni ovo nije bilo dovoljno, posljednje kupanje u seotembru prilika je koja se ne propušta. Dok se drugi vraćaju s godišnjih odmora, sunce još uvijek dovoljno jako grije, more je idealne temperature, a turista je sve manje. To znači i priliku za uživanje u posljednjim zrakama sunca i totalno prepuštanje čarima predivnog Rovinja koji je, prema mnogima, jedan od najljepših gradova na obali Hrvatske. Ima li boljeg spoja od Weekenda i plaže?

S obzirom na sve navedeno, nema druge nego osigurati svoje mjesto pod suncem na najuzbudljivijem Weekendu u godini! Za više informacija o Weekend Media Festivalu, posjetite weekend.hr.

 

Frontal

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog