Sport

Međunarodni košarkaški turnir povodom 50 godina postojanja KK Igokea

Sve je spremno za večerašnje otvaranje međunarodnog košarkaškog turnira u Banjaluci i Laktašima, na kojem će nastupiti velika imena i klubovi evropske košarke, a povodom proslave 50 godina Košarkaškog kluba Igokea iz Laktaša.

Prvu utakmicu od 21.00 čas igraju Igokea i CSKA iz Moskve na terenima Nacionalnog teniskog centra.

Košarkaški klub Igokea će od danas do 10. septembra biti domaćin košarkaškog spektakla na kojem će nastupiti renomirana imena poput Partizana, CSKA, Galatasaraja, Turk Telekoma i Hapoela iz Јerusalima.

Na specijalno uređenom centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci, te u Sportskoj dvorani u Laktašima, publika će imati priliku da uživa u mečevima velikih evropskih klubova na kojem će osim domaćina, igrati gorostasi evropske košarke Partizan Mocartbet, CSKA, Turk Telekom, Galatasaraj NEF, Hapoel Јerusalem, a na parketu u Banjaluci zaigraće i veterani kluba sa veteranima prijateljskih klubova.

Riječ je o jedinstvenom sportskom događaju jer će se košarka igrati na otvorenom, a za ove namjene biće postavljen parket namijenjen za ovakvu igru, koji se postavlja i demontira u kratkom periodu.

 

 

Izvor: atvbl.rs
Foto: atvbl.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog