Banja Luka

Tokom vikenda uklanjanje pješačkog prelaza ispod pasarele na Starčevici

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve obavještavaju sugrađane da će nakon okončane sanacije pješačke pasarele na Bulevaru Desanke Maksimović u naselju Starčevica, kojom su stvoreni uslovi za nesmetano i bezbjedno kretanje pješaka, u toku vikenda biti uklonjen privremeno obilježeni pješački prelaz u neposrednoj blizini ove pasarele.

Pozvali su učesnike u saobraćaju, posebno učenike Osnovne škole "Branko Radičević",  da obrate pažnju te da prilikom prelaska Bulevara Desanke Maksimović koriste isključivo pasarelu.

"Kako bi se navedene aktivnosti sprovele što bezbjednije, na zahtjev Odjeljenja za saobraćaj i puteve, od ponedjeljka podršku će dati i pripadnici Policijske uprave Banjaluka. Oni će pojačati kontrole te dodatno upozoravati učesnike u saobraćaju da za prelaz koriste isključivo pješačku pasarelu", kazali su iz resornog odjeljenja.

Osim navedenog, kako su naveli, imajući u vidu da proces odustajanja od pojedinih navika u saobraćaju nije jednostavan, u cilju održavanja bezbjednosti saobraćaja na navedenoj lokaciji će uz adekvatnu signalizaciju i dalje ostati "ležeći policajac".

 

Izvor: nezavisne.com
Foto: Ustupljena fotografija
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog