Sport

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv Sitija u Mančesteru na startu Lige šampiona

Najbitnije mi je da nakon utakmice možemo da sednemo, pogledamo se u oči i kažemo da smo dali sve od sebe, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar uoči večerašnjeg starta Lige šampiona protiv Sitija u Mančesteru.

- Da budemo i hrabri i pametni. Neću sad da pričam o tome šta ću da promenim , ali moramo da se spremimo, podignemo nivou igre i da to sve bude onako kako smo planirali. Nadam se našem dobrom, a lošem danu za Mančester Siti, istakao je Bahar, čiju ekipu čeka istovremeno i najteži i "najlakši" zadatak jer malo toga može da izgubi, a puno da dobije.

Menadžer Mančestera Pep Gvardiola istakao je da očekuje pobedu, ali i iskoristio priliku da se priseti svojih prvih "dodira" sa Zvezdom.

-Bio sam mali, ali sećam se kad je Dijego Maradona dao lobom gol u Beogradu. Sećam se i moje utakmice 1996. godine protiv Zvezde u Beogradu. Nismo igrali dobro, a tamo je uvek lepa i vrela atmosfera, rekao je Gvardiola.

On je istakao da je zadivljujuća sportska kultura u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

- Imaju neverovatan mentalitet, izuzetni su takmičari. Vidite Novaka Đokovića šta je sve postigao. Jaki su u kolektivnim sportovima, vaterpolisti su osvojili mnogo medalja. Tamo se deca u školama uče da budu dobri takmičari, dodao je menadžer Sitija, koji će  bar prema najavama "rotirati" sastav, ali to svakako neće ništa promeniti imajući u vidu kvalitet tima.

 

Foto: FK Crvena zvezda
Izvor: politika.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog