Sport

Nadal o Đokovićevoj 24. grend slem tituli: „Da nije rekorder bio bi frustriran“ (VIDEO)

Novak Đoković ne prestaje da pomera granice u svetu tenisa. Osvajanjem trofeja u Njujorku, što je njegov rekordni 24. Grend slem, dodatno je pobegao svom ljutom rivalu Rafaelu Nadalu, koji je ostao na 22 najveća trofeja. I umesto da se Španac oglasi i čestita, kako dolikuje i kako bi trebalo, usledio je neočekivani komentar.

U intervjuu za „Movistar” o grend slem učesnicima i „velikoj trojci”, Nadal je s čudnim izrazom lica pričao o Novaku Đokoviću i umesto da iskoristi priliku da čestita srpskom asu na novom dostignuću na US Openu, on je okrenuo priču na to kako Đoković drugačije doživljava grend slem trku.

Mislim da Đoković živi tu Grend slem priču na malo intenzivniji način od mene, od nas, od ostalih. Za njega bi bila frustracija da nije ostvario taj rekord”, bez ustezanja je rekao Nadal, pokazavši da je izgubio one gospodske i sportske manire koji su ga krasili u prošlosti.

Nadal je od početka godine, još od januara i Australijan opena van terena i pitanje je kada će se vratiti ozbiljnom tenisu. Najavio je da će iduće godine okončati profesionalnu karijeru, prenosi Sputnjik.

„Želim da se vratim na teren i da se takmičim, ali ne očekujem, niti gajim iluzije, niti se nadam da ću se vratiti i osvojiti Rolan Garos ili Australijan open. To mi deluje predaleko, čak i nemoguće”, pogledao je istini u oči Rafael Nadal.

 

Izvor: politka.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog