Banja Luka

Бањалука: Од 20. октобра "Ћевап фест" код Кастела

Шести "Ћевап фест", посвећен промоцији најпознатијег бањалучког гастро бренда, биће одржан од 20. до 22. октобра на паркингу код тврђаве Кастел, рекао је Срни промотер манифестације Небојша Куштриновић.

Куштриновић је рекао да ће фестивал и ове године окупити најпознатије градске ћевабџинице, а у припреми су бројна изненађења за посјетиоце, с циљем промоције бањалучког ћевапа и креирања што атрактивнијег садржаја за домаће и иностране госте.

Он је додао да је и ове године одржавање фестивала подржао град Бањалука.

Промотер манифестације истакао је да Бањалука сваке године биљежи све већи број туриста, те нагласио да фестивали, попут овог, имају велики значај за даље унапређење туристичке понуде највећег града Српске.

- Кад је ријеч о гастрономији, Бањалука нема препознатљивији бренд од свог јединствног ћевапа и наш циљ је да, одржавањем овог фестивала, јачамо снагу бренда. Припремамо потпуно нови концепт фестивала, који осим нове локације на паркингу испод Кастела, нуди нове садржаје - рекао је Куштриновић.

Он је навео да се припремају бројна изненађења за све узрасте и изразио увјерење да ће посјетиоци бити задовољни новим концептом, који између осталог, омогућава да се фестивалу прикључе и нови, све популарнији гастрономски концепти, попут бургер мајстора и сличних садржаја.

- Отворени смо за све који могу да допринесу да фествал буде што атрактивнији за посјетиоце. Под окриљем фестивала, желимо да отворимо простор за све наше људе који могу да понуде своје гастрономске креације, а у заједничком интересу – да се сви добро забавимо и у град привучемо што већи број гостију - истакао је Куштриновић.

Пријаве за учешће на фестивалу још су отворене, а сви заинтересовани могу се обратити организатору, агенцији "New age", на мејл bojana.newage@gmail.comили телефоном позивом на 065/467-691.

 

Фото: А. Чавић
Извор: srna.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog