Društvo

Онлајн часови енглеског и математике за потребе лијечења Бањалучанина Сергеја Ступара

Фондација за породицу је, у жељи да учествује у хуманитарној акцији прикупљања средстава за Сергеја Ступара, организовала онлајн часове енглеског језика и часове математике, а сав приход ће бити уплаћен за потребе лијечења младог Бањалучана.

- У жељи да учествујемо у хуманитарној акцији прикупљања средстава за за младог Сергеја Ступара, Фондација за породицу је организовала онлајн часове енглеског језика и часове математике а сав приход ће бити уплаћен за потребе лијечења младог Бањалучанина.

Часови ће се одржати на нашој едукативној платформи https://classplus.pro/ и почињу већ од 21.10.2023. године.

У понуди су почетни ниво енглеског језика и енглески језик за дјецу узраста од 10 до 12 година као и часови математике за више разреде основне школе.

На овај начин смо жељели да понуда буде прихватљива што већем броју људи како бисмо прикупили што више средстава.

Сматрамо да једино знање не пропада, увијек се исплати и користи те као такво представља најбољи знак захвалности који можемо дати дародавцима помоћи за Сергеја.

Сви који желе да се на овај начин укључе потребно је да се региструју на платформи путем овог линка: https://classplus.pro/auth/sign-up

Акција ће трајати до краја октобра 2023. године, након чега ћемо дозначити средства у наведене сврхе, наводи се у саопштењу.

Подсјећамо, Бањалучанину Сергеју Ступару (20) који је прије скоро 100 дана пао у кому након саобраћајне незгоде, потребна је помоћ људи великог срца.

 

Фронтал

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog