Vijesti

Širom Republike Srpske dočekana Nova 2024. godina

U Mnogim gradovima organizovan je doček Nove godine na trgovima, brojnim ugostiteljskim objektima, a veliki broj građana odlučio se za kućni ambijent i porodičnu atmosferu.

U Banjaluci je bilo spektakularno, uz veliki vatromet u ponoć, a desetine hiljada Banjalučana i brojne turiste zabavljao je Željko Samardžić.

Na Јahorini u pravom zimskom ambijentu i 20'centimetara snijega ugođaj je bio poseban, a brojni hoteli i restorani imali su organizovane proslave uz brojne turiste koji su su se odlučiuli dočekati Novu na olimpijsakoj ljepotici. Grad Istočno Sarajevo nije imo doček na trgu.

Vesaelo je bilo i u Semberiji, a nekoliko hiljada ljudi na Gradskom trgu u Bijeljini, uz dobro raspoloženje i grupu Zana, te vatromet dočekalao je Novu 2024. godinu.

U Trebinju svi smještajni kapaciteti su popunjeni, a brojne goste, ali i Trebinjce u Novu godinu na otvorenom u prelijepom ambijentu stoljetni platana uveo je OK Bend.

I u Potkozarju, tačnije Prijedoru bilo je veselo, a brojne publiku iz ovog grada, kao i okolnih mjesta Kostajnice, Novog Grada, Kozarske Dubice u novu godinu uvela je grupa Legenda.

Brojni Brčaci na Trgu mladih uz lokalne muzičare ušli su uz vatromet u Novu 2024. godinu. Sve je organizovano u okviru privredno-turističke manifestacije "Čari zime" pod pokroviteljstvom distrikta Brčko.

 

Foto: Siniša Pašalić/Ringier
Izvor: rtrs.tv
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog