Republika Srpska

Rezervišite svoje mjesto na Balkan Solar Summitu 2024.

Balkan Solar Summit od 7. do 9. februara u Banjaluci

Balkan Solar Summit će biti održan od 07. do 09. februara u Banjaluci, u Banskom Dvoru. Ovaj vrhunski događaj predstavlja jedinstvenu priliku da se upoznate, umrežite i razmjenite ideje sa vodećim stručnjacima, investitorima, donosiocima odluka i predstavnicima poslovne zajednice iz cijelog regiona.

Balkan Solar Summit je centralno mjesto za sve one koji su angažovani u sektoru obnovljivih izvora energije. Na samitu će biti diskutovano o najnovijim trendovima i inovacijama u oblasti solarnih i vjetro energija, skladištenja energije, kao i o drugim ključnim aspektima energetske tranzicije i održivosti.

Program Summita obuhvata niz panel diskusija, predavanja i radionica, sa fokusom na inovativne pristupe, strategije i tehnologije koje su ključne za tranziciju ka održivoj energetskoj budućnosti. Među istaknutim temama su uloga solarne energije u postizanju karbonske neutralnosti, finansiranje projekata solarne i vjetro energije, kao i razvoj i implementacija baterijskih sistema za skladištenje energije.



Učešće na Balkan Solar Summitu vam pruža priliku da budete u toku sa najnovijim trendovima, upoznate se sa inovativnim rješenjima i strategijama, te izgradite vrijedne poslovne kontakte. Ovo je idealna prilika da direktno utičete na svoj poslovni rast i razvoj u dinamičnom sektoru obnovljivih izvora energije.

Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog događaja. Pozivamo vas da posjetite web stranicu www.solarsummit.ba i rezervišete svoje mjesto kupovinom kotizacije.

 

Frontal

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog