Sport

Mijailović: Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu nijedan evro

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je danas da „crveno-beli” ne duguju izraelskom treneru Baraku Baharu nijedan evro.

Mijailović je reagovao na pisanje pojedinih medija, koji su objavili da je Bahar navodno predao tužbu FIFA protiv Crvene zvezde.

„Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene trenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu”, rekao je Mijailović, prenosi Tanjug.

Crvena zvezda je u decembru prošle godine sporazumno raskinula ugovor sa Baharom.

„Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence, koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja”, istakao je predsednik Crvene zvezde.

 

Izvor: politika.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog