Republika Srpska

Kompanije iz Kine, Egiptra, Turske, Češke, Španije potvrdile učešće na Balkan Solar Summitu

Od 8. do 9. februara očekuje nas najveći regionalni događaj u oblasti obnovljivih izvora energije - Balkan Solar Summit. U Banjaluci, u Banskom dvoru, u dva dana očekuje nas više od 50 govornika, više od 500 učesnika i teme koje mijenjaju tržište obnovljive energije.

Događaj će okupiti najeminentnije stručnjake i biznis lidere iz regije i Evrope, koji iza sebe imaju uspješne projekte, a žive i rade u realnom sektoru. Ovog puta, na jednom mjestu će biti predstavnici vodećih banaka, zajedno sa direktorima i članovima Uprave, kao i visoki predstavnici EBRD-a, predstavnici svjetskih korporacija i donosioci odluka, koji će predstaviti najnovije modele finansiranja projekata iz obnovljivih izvora.

Banjaluku će ovog februara, pored predstavnika kompanija iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore posjetiti i predstavnici kompanija iz Kine, Egipta, Turske, Češke, Španije te brojnih drugih zemalja što otvara brojne mogućnosti za razvoj ovog tržišta, ne samo u BiH, već u cijeloj regiji.

Programski direktor Ervin Leko, istakao je: „Kao direktor programa, sa ponosom mogu istaći da je program koji smo pripremili za ovogodišnji Balkan Solar Summit zaista vrhunski.

Uložili smo izuzetan trud da okupimo vodeće stručnjake i inovatore iz oblasti obnovljivih izvora energije, stvarajući platformu koja ne samo da informiše, već i inspiriše. Svaki segment našeg programa pažljivo je dizajniran da podstakne diskusiju, saradnju i stvaranje novih ideja. Okupili smo sve ključne faktore u lancu projekata iz obnovljivih izvora energije, uključujući investitore, projektante, finansijere, trgovce i zakonodavce, sa ciljem poticanja saradnje, razmjene znanja i stvaranja povoljnog okruženja za razvoj solarnih , vjetro i drugih projekata u regiji“

Direktorka Summita Milena Mijatović, istakla je: “Summit je koncipiran kao biznis događaj i „Game Changer“ u svijetu obnovljivih izvora energije.

Posjetioce očekuje izuzetan program sa više od 50 stručnjaka koji će diskutovati o najnovijim trendovima i izazovima u industriji.

Kvalitet scene i produkcije će biti na najvišem nivou, a obećavamo i brojne prilike za networking, što će našim učesnicima omogućiti da stvore vrijedne poslovne veze i razmjene
znanja.“

Posljednja mjesta dostupna su samo na klik od vas, na linku:

 
https://solarsummit.ba/#kotizacije

 

Frontal

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog