Društvo

Zdrava doza mlijeka (FOTO)

U svakodnevnoj avanturi u školi, naša djeca trebaju biti snažna i spremna za sve izazove koji ih čekaju. Ključnu ulogu u očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta kod djece igra prehrana. Ukoliko je ona uravnotežena onda osigurava potrebne vitamine, minerale, proteine, ugljikohidrate i zdrave masti, i tada je njihov boravak u školi ili vrtiću siguran.

Kako bi naši mališani rasli, razvijali se i postali snažni i veliki, ne smijemo zaboraviti da im ponudimo zdrave i hranjive napitke.

Pomaže im da na vrijeme rješavaju svoje školske i domaće zadatke

Dukat Junior mlijeko obogaćeno je vitamina D, kalcijumom i proteinima, koji su ključni za rast kostiju i mišića vašeg djeteta. Skoro poput čarobnog napitka, nudi osvježenje i hranjivost vašem djetetu te pomaže koncentraciju važnu za učenje i rješavanje zadaća.



Praktično pakovanje

Dukat Junior mlijeko i Dukat Junior čoko mlijeko dostupni su u pakovanju od 200 ml. koje je idealno za dječje male ruke.

Za veselu užinu biraj Dukat junior družinu

Uz to, Dukat nudi i Dukat Junior čokoladno mlijeko, za one koji vole malo raznovrsnost u ukusu i čokoladnu slatkoću, ali uz isti kvalitet i hranjive dodatke kao što to nudi i klasično mlijeko. Ponudite svojoj djeci najbolji početak u školi i spremite Junior Dukat mlijeko u njihov ruksak.

 

 

Frontal



Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog