Društvo

Убио супругу па покушао и себе

ДОБОЈ - Седамдесетседмогодишњи П.В. усмртио је у Доњим Врелима у општини Босански Брод, супругу Ружу Видић (68), након чега је покушао извршити самоубиство, саопштено је из Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Добој.


У саопштењу се наводи да је П.В. јуче у раним јутарњим часовима, у породичној кући, пуцањем из ловачке пушке Видићевој нанио тјелесне повреде у предјелу груди, од чијих посљедица је преминула на лицу мјеста.

П.В. је потом покушао извршити самоубиство пуцањем из ловачког карабина и том приликом задобио тешке тјелесне повреде у предјелу грудног коша.

Повријеђеном је указана љекарска помоћ у добојској болници, након чега је превезен у Клиничко-болнички центар Бањалука.

Тијело настрадале превезено је просектуру Опште болнице "Свети апостол Лука" у Добоју, гдје ће, према наредби дежурног тужиоца, бити извршена обдукција.

Током увиђаја, криминалистичка полиција је изузела ловачку пушку и ловачки карабин, за које је П.В. посједовао оружне листове.

Након документовања, против П.В. биће поднесен извјештај о извршеном кривичном дјелу убиства Окружном тужилаштву Добој.

Увиђај, којим је руководио дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој, извршила је криминалистичка полиција Полицијске станице Брод са љекаром мртозорником Дома здравља, наводи се у саопштењу.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog