Društvo

Меркатор уручио награде вртићима

БАЊА ЛУКА - Представници Меркатора - Бања Лука, данас су лично уручили награде вртићима „Невен,, „Наша дјеца" и „Плави чуперак". Пакети у којима се налазе играчке, прибор за цртање и коцкице обрадовали су малишане који су учествовали у конкурсу М-БЛ „Цртај за игру".


„Узевши у обзир чињеницу да се нисмо могли одлучити који је рад најбољи, одлучили смо да свих 18 вртића добије поклон пакет од М-БЛ. Приликом одабира садржаја пакета водили смо се мишљу да се ту нађе за сваког по нешто, и за дјевојчице и за дјечаке. Надамо се да ће се дјеци допасти," рекла је шефица маркетинга М-БЛ, госпођица Сузана Плетикоса.

„Нама је изузетно драго што смо имали прилику да учествујемо у конкурсу јер је цртање одличан начин за испољавање емоција што је код дјеце у овом узрасту врло важан процес. Хвала Меркатору на поклонима и на пруженој прилици," изјавила је васпитачица вртића „Наша дјеца", госпођа Нена Мандић приликом преузимања пакета.

Остали вртићи који су учествовали у конкурсу ће до краја седмице добити своје поклон пакете.

Изложбу дјечијих цртежа сви заинтересовани могу да погледају у Меркатор центру до краја маја. Поставка изложбе ће се периодично мијењати да би сви радови добили прилику да буду изложени.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog