Društvo

Сутра отварање сајма намјештаја у БЛ

БАЊА ЛУКА - "Бањалучки велесајам" од 3. до 7. јуна организује 13. Међународни сајам намјештаја, који ће окупити више од 70 излагача и суизлагача из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Хрватске, Македоније, Италије, Белгије и Њемачке, потврдио је директор "Бањалучког велесајма" Драгољуб Бојанић.


"На сајму нас очекује изузетно богата и разноврсна понуда намјештаја", рекао је Бојанић и истакао да ове ће године на сајму намјештаја у Бањалуци, осим сталних, бити и доста нових излагача.

Бојанић је рекао да ће након четири године на сајму поново излагати предузеће за производњу намјештаја "Мек Милан"и "Дрвна индустрија Козара" из Козарске Дубице.

Он је нагласио да ће квалитетан намјештај излагати и дрвне индустрије "Врбас" из Бањалуке, "Јавор" из Приједора, "Глобал" из Зворника.

Бојанић је истакао да ће сајам бити продајног карактера, те да купце очекује сајамски попуст, као и традиционална наградна игра, и подсјетио да је прошле године додијељено девет награда, од којих је главна награда била комплет кухиња.

Он је рекао да улазница кошта једну КМ, а да ће радно вријеме сајма бити од 10.00 до 19.00 часова.

Сајам ће бити отворен сутра у 11.00 часова, а у оквиру сајма биће одржан и семинар на тему "Људи, дрво, намјештај".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog