Politika

Скупштина и данас о РТРС

БАЊА ЛУКА - Посланици Народне скупштине Републике Српске, наставиће расправу о Извјештају Радио-телевизије РС о пословању у 2008. години и Плану рада за 2009. годину.


Посланици би требало да разматрају и Извјештај о стању у банкарском систему РС за прошлу годину и Извјештај о пословању и резултатима рада са Финансијским извјештајем Агенције за банкарство РС за 2008. годину.

На дневном реду су и Извјештај Регулаторне комисије за енергетику РС о раду за 2008. годину, Извјештај о извршеном административном надзору над радом јединица локалне самоуправе за прошлу годину и Извјештај о сарадњи институција РС са Међународним кривичним судом за ратне злочине почињене на простору бивше Југославије са сједиштем у Хагу за прва три мјесеца ове године.

Пред посланицима ће се наћи и информације о дугу РС са стањем на дан 31. децембра 2008. године, о реализацији уговорних обавеза из уговора о приватизацији предузећа из области нафтне индустрије РС, провођењу члана 3 Закона о локалној самоуправи за прошлу годину и Информација о инцијативи за рјешавање егзистенцијалног статуса лица која су реформом одбране остала без посла у 2004. години.

На дневном реду, као претпосљедња тачка, налази се утврђивање става поводом захтјева из писама високог представника за БиХ од 25. маја и 5. јуна ове године.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog