Politika

Додик: Мени нико није помињао Француску

БАЊА ЛУКА - Премијер Републике Српске, Милорад Додик, рекао да су у току консултације са предсједником РС Рајком Кузмановићем, предсједником Народне скупштине РС Игором Радојичићем, те представницима политичких странака о утврђивању термина састанка на којем би било ријечи о ситуацији насталој након одлуке високог представника у БиХ, Валентина Инцка, да поништи закључке Народне скупштине РС.


Он је истакао да би на том састанку требало да учествују лидери политичких странака.

"Чим утврдимо тај термин, ми ћемо се тада договорити шта даље урадити. Оно што се заједно договоримо сигурно ћемо и ми поштовати. Ми имамо своје виђење око тога и оно ће бити саопштено", рекао је Додик новинарима.

Премијер РС и лидер СНСД рекао је да нема информацију о томе да ће 9. и 10 јула у Француској бити одржан састанак представника осам политичких странака из БиХ на коме би разговарали о модалитетима промјене Устава БиХ.

"Непристојно је да се о томе прво сазна у Дневном авазу, ако је то тачно, а не вјерујем да је тачно. Мени лично ни у једном тренутку нико није помињао Француску", рекао је Додик новинарима у Бањалуци, коментаришући писање "Дневног аваза" да би представници осам политичких странака из БиХ требало 9. и 10 јула да се састану у француском градићу Талоир како би разговарали о модалитетима промјена Устава БиХ.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog