Društvo

Мркоњић Град: ''Конференција беба'', први пут

МРКОЊИЋ ГРАД - У Мркоњић Граду одржана је први пут манифестација "Конференција беба" са мотом "љепша Српска, бројнија Српска" у којој су учествовале 33 бебе у категорији "најљепша беба", а 22 у категорији "Најљепши осмијех".


Јучерашњу манифестацију организовали су "Народна библиотека" и Културни центар "Петар Кочић" у овом граду у сарадњи са министарством за породицу, омладину и спорт Републике Српске.

Министарство је награђивало најмлађу и најстарију бебу у периоду Видовдан прошле године и Видовдан ове године, те бебу са највише браће и сестара. Они су чинили и Предсједништво "Конференције беба".

Вања Каурин је најмлађа беба, рођена 9. маја, Андреј Солдат је најстарија беба рођена 27. јула прошле године и беба са највише браће и сестара је Стана Кудра рођена 28. августа прошле године која има четворо браће и сестара.

Милан Арежина и Ивана Томић заузели су четврто мјесто у конкуренцији "најљепша беба", треће мјесто је припало Ивани Вођевић, друго Андреју Солдату, а титулу најљепше бебе понијела је Милица Томић.

У категорији "најљепши осмијех" треће мјесто подијелили су Дејан Божић и Душан Гајевић, друго мјесто припало је Стефану Медару, а прво мјесто освојио је Никша Врањеш.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog