Društvo

Сутра 5. првенство новинара у спремању ловачког гулаша

БАЊА ЛУКА - У Бањој Луци ће овог викенда на тврђави Кастел бити одржано 5. Првенство новинара БиХ у кувању ловачког гулаша у котлићу, на којем ће, у организацији Хипо Алпе Адриа банке, учествовати новинари 45 редакција из цијеле БиХ.


Новинари ће се сутра, кувањем гулаша од меса дивљачи, такмичити за одлазак на 7. Европско првенство у кувању ловачког гулаша у котлићу за новинаре, као и друге вриједне награде.

У недјељу ће новинари имати прилику да уживају у љепотама Врбаса, гдје је Ронилачки клуб "Бук" за њих организовао рафтинг и вожњу дајаком.

"Овај велики одзив БХ медија, потврђује чињеницу да смо успјели изградити партнерски односа са њима, који се темељи на професионалној и транспаретној сарадњи од када послујемо на домаћем тржишту. Основни циљ овог такмичења, поред заједничког дружења, јесте да на овај начин промовишемо и туристичке потенцијале наше земље, а овом приликом и један од наших најљепших градова - Бању Луку.", каже Маја Комљеновић, водитељ Одјела маркетинга Хипо Алпе-Адриа-Банке а.д. Бања Лука.

Организацију 5. Првенства новинара БиХ у кувању ловачког гулаша помогла је и Управа града Бања Лука и Културни центар "Бански двор", који су организовали такмичења на тврђави Кастел.

Спонзори првенства су бањалучка "Тржница", те компанија "Нектар", док ће кулинарске специјалитете новинарима обезбиједити ресторан "Казамат", "Мала станица", те ресторан хотела Босна.

Редакција Фронтал.РС узеће учешћа у овом догађају, уз топлу људску наду да судије-дегустатори имају желудац од челика.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog