Društvo

Повријеђени из Египта стигли у Београд

БЕОГРАД - Шесторо туриста из Србије, повријеђених у тешкој саобраћајној несрећи у Египту, допутовало је ноћас у Београд.


Допутовали су Иван Бабић и Сања Попадић из Панчева, Саша Јовицки из Беочина, Ивица Нешић и Миљана Церовић из Лесковца и Иван Ергелашев из Зрењанина, док ће преостало двоје повријеђених Тијана и Мирослав Лукић из Београда бити отпуштени из болнице у Каиру у наредним данима, чим то дозволи њихово здравствено стање.

У тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила 16. јула у близини мјеста Хургада, погинуло је деветоро туриста из Србије, док је осморо повријеђено. До несреће је дошло када је шлепер ударио у аутобус у коме се налазило 17 туриста из Србије.

Tуристичка агенција "Перла турс" из Новог Сада, преко које је група настрадалих туриста отпутовала за Египат, саопштила је на свом интернет сајту да је возач камиона крив за трагичну саобраћајну несрећу.

"У контакту са организатором локалних туристичких излета 'Албатрос турсом' из Египта, сазнали смо да је саобраћајну незгоду изазвао возач камиона који се кретао из супротног смјера и вршио недозвољено претицање", наводи се у саопштењу "Перла турса".

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog