Društvo

Рониоци трагају за утопљеником у Саву

БРЧКО - Рониоци МУП Републике Српске још трагају за тијелом Ћерима Берише (47), који се синоћ око 20.00 часа утопио на градском купалишту Фицибајер у Брчком.


Према изјавама очевидаца, Бериша је славећи са пријатељима ушао у Саву под дејством алкохола и након зарањања његово тијело се три пута појавило на површини, након чега је нестало у дубини ријеке.

Неђо Мићић - Тулија, једини професионални ронилац у Брчком, синоћ и јутрос је покушао да пронађе тијело несрећног Берише, али ни након вишечасовног трагања није успио.

"Судећи по причама људи који су посматрали шта се дешава, Ћерим је након израњања једно вријеме плутао на површини окренут леђима на горе, тако да је врло могуће да му је срце отказало усљед нагле промјене температуре, пошто је био под дејством алкохола", објаснио је Мићић.

Гранична полиција БиХ шире мјесто утапања обезбјеђује са чамцем, како би рониоци који су стигли из Бањалуке могли несметано да претражују терен.

Шеф Полиције Брчко дистрикта Горан Лујић изјавио је да у овом случају нема елемената кривичног дјела, већ да је ријеч о несрећном случају, али да ће након проналаска тијела бити проведене све истражне радње, укључујући и обдукцију.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog