Svijet

Гркиња запалила гениталије напасном Британцу

АТИНА - Марина Фаноураки, 26-годишња Гркиња, проглашена је националном јунакињом након што је запалила гениталије 20-годишњем британском туристи Стјуарту Фелтхајму, који је, како тврди, у "пијаном стању сексуално напао док је била у препуном бару".


Према писању британског "Дејли мејла" Гркиња се након тога предала полицији, тврдећи да је ријеч о самоодбрани. Инцидент се десио у љетовалишту Малија на острву Крит.

Марина ће изаћи пред истражног судију који ће одлучити хоће ли јој судити за "наношење тјелесних болова и угрожавања приватног посједа". Стујарт је, наиме, добио опекотине другог степена и тренутно је на лијечењу у грчкој приватној клиници у Хераклиону.

Према полицијском извјештају, Британац је прво "махао" гениталијама дјевојкама у "Електра бару", након чега је дотакнуо Марину против њене жеље.

Полицији је рекла да га је Марина замолила да је престане узнемиравати прије него га је залила самбућом - високо-запаљивим ликером. Пошто он ни након тога није промијенио своје понашање, запалила је алкохол упаљачем.

Док је је полиција Марину одводила из бара окупљени гости су је, према тврдњама очевидаца, испратили аплаузом и узвицима: "Браво, браво!" .

Прича о "храброј и домишљатој Гркињи" ускоро је осванула у новинама, а неки су је прозвали "националном јунакињом".

"Мој син се куне да ту дјевојку никада у животу није видио. Он није тип младића који улази у невоље. Љубазан је и доброћудан дечко", тврди Стјуартов отац Јан Фелтхајм, који објашњава да је то Стујарту била посљедња ноћ на Криту, након четрнаестодневног одмора.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog