Društvo

Наставак чакијања: Вехабије сијеку уши по Сарајеву

САРАЈЕВО - На зеленој пијаци у сарајевском насељу Циглане у суботу је нападнут власник једне тезге с воћем који је том приликом задобио теже повреде. Двојица непознатих мушкараца, како су јавили сарајевски медији, напали су Фикрета Сулејмановића(51) и том приликом један од њих му је ножем одсјекао пола десног уха.


Сулејмановић је збринут на Клиници за ухо, грло и нос у сарајевском Клиничком центру и након што је са пијаце донесена одсјечена половина уха, она му је ушивена на Клиници за пластичну и реконструктивну хирургију, гдје је задржан на лијечењу. Мотиви напада још се истражују, а полиција трага за двојицом нападача који су у друштву једне жене с којом су дошли „аудијем" побјегли с мјеста догађаја.

Према незваничним информацијама, Сулејмановића су напала двојица вехабија које је довела супруга једног од њих, а којој се власник тезге прије два дана замјерио око куповине робе, па му је она запретила „да ће видети своје".

Жена је дошла с мужем и њиховим пријатељем на пијацу и показала им Сулејмановића. Тада је наводно њен супруг након свађе, узео са тезге нож којим је власник резао лубенице и посјекао га по десном уху. У току је истрага на расветљавању овог инцидента.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog