Društvo

Донација Фабрике глинице Бирач Центру "Заштити ме"

БАЊА ЛУКА - Фабрика глинице "Бирач" данас је уручила вриједну донацију Центру "Заштити ме", коју су за ову дјецу обезбиједили навијачи познатог фудбалског клуба "Хартс" из Единбрга у Шкотској.


Из Фабрике глинице "Бирач" поручују да су изузетно поносни што је овај клуб, који је иначе у власништву УБИГ (Укио Банко Инвестиционе Групе), већинског власника Фабрике, одлучио ову донацију поклонити дјеци у нашој земљи.

Донацију у вриједности од 5.000КМ, у робној противриједности, уручио је генерални директор зворничке фабрике Виргинијус Вајега, и истакао како је срећан што је имао прилику обрадовати ову дјецу, те им обећао да ће њихове поздраве и захвалницу прослиједити навијачима фудбалског клуба „Хартс".

"Драго нам је када смо у прилици да на било који начин обрадујемо дјецу и, као што је овом приликом случај са Центром "Заштити ме", обезбиједимо им оно што им је у овом тренутку најнеопходније, јер и када је најтеже, дјечји осмијех вам даје мотивацију и снагу да идете даље и да се изборите са сваким изазовом", додао је Вајега, најављујући да је ово само прва у низу донација дјеци у БиХ од стране навијача Хартса и Фабрике глинице Бирач.

Директор дома, Мирослав Гајић, захвалио се представницима "Бирча" и навијачима фудбалског клуба „Хартс" и истакао да ће им ова донација значајно помоћи у њиховом будућем раду са дјецом.
Поводом уручења ове значајне донације, штићеници Центра "Заштити ме" припремили су пригодан позоришни програм за представнике Фабрике глинице „Бирач" и сами израдили глинене фудбалске лоптице, као симболичне поклоне за своје донаторе, те им се на тај начин захвалили за ову вриједну донацију.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog