Republika Srpska

Влада данас о кредиту ЕИБ

БАЊА ЛУКА - Влада Републике Српске данас би требало да разматра приједлог закључка у вези са прихватањем иницијативе за преговоре представника Европске инвестиционе банке и БиХ, у вези са одобравањем кредита за мала и средња предузећа у износу 50 милиона евра.


Пред министрима би требало да се нађе и приједлог закључка о давању сагласности Министарству за избјеглице и расељена лица на усмјеравање средстава од 2.000.000 КМ за стамбено збрињавање корисника колективних облика алтернативног смјештаја, која су намјенски одобрена одлуком Комисије за избјеглице и расељена лица БиХ.

Влада би требало да расправља и о информацијама о утрошку средстава буџетске резерве за прву половину године, као и о реализацији Уговора о енергетској заједници југоисточне Европе у периоду октобар 2008-2009. године, саопштено је данас из Бироа Владе РС за односе са јавношћу.

Пред Владом би требало да се нађе и приједлог одлуке о измјенама и допунама одлуке о начину испуњења доспјелих пореских обавеза.

На дневном реду сједнице Владе су и приједлози одлука о утврђивању критеријума за избор и именовање једног члана Надзорног одбора Инвестиционо-развојна банка РС и о расписивању јавног конкурса за избор и именовање једног члана тог надзорног одбора.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog