Društvo

Годину дана ТВ Источно Сарајево

САРАЈЕВО - Телевизија Источно Сарајево данас обиљежава прву годишњицу рада.


Директор Радио-телевизије Источно Сарајево Бранислав Илић рекао је да је ова медијска кућа у протеклих годину дана доказала да је кадровским и техничким потенцијалом замајац развоја града и регије у свим сегментима.

Он је поводом годишњице рада ТВ Источно Сарајево оцијенио да је остварен циљ да се направи "моћна медијска кућа која кадровски и технички одговара највишим стандардима" и да је резултат тих настојања завидна гледаност и програм који задовољава потребе гледалаца.

"Приоритетни задаци у наредном периоду су обезбјеђивање средстава за ширење емисионог система и зоне покривености тв сигналом, што би увелико поспјешило наше пословање и дало нове могућности развоја, посебно у стицању нових клијената који би користили наше маркетиншке услуге", рекао је Илић.

Он је истакао да је отварањем телевизије имовина предузећа увећана 22,6 пута, али да су се негативни ефекти свјетске финансијске кризе осјетили и у раду ТВ Источно Сарајево.

Илић је изразио наду да ће ова медијска кућа у наредном периоду уз помоћ локалне, али и шире друштвено политичке заједнице, превазићи све потешкоће и наставити успјешан развојни пут.

ТВ Источно Сарајево званично је почела емитовање програма 12. септембра 2008. године, а данас производи и емитује 16 часова јасно конципираног програма.

Програм ове ТВ станице могу пратити корисници кабловских телевизија на продручју Источног Сарајева, Пала, Сокоца и Кантона Сарајево.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog