Društvo

Без инцидената за вријеме ''Здруженог напора''

БАЊА ЛУКА - Начелник Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Бањалука Зоран Станишљевић потврдио је да се до сада у Бањoj Луци није десио ниједан инцидент за вријеме извођења вјежбе "Здружени напор 2009" у бањолучкој касарни "Козара".


"ЦЈБ Бања Лука на подручју града дубински и оперативно покрива и обезбјеђује ту вјежбу, покушавајући да дође до информација које би могле угрозити вјежбу. До сада таквих информација нема ", рекао је Станишљевић и изразио очекивање да ће вјежба данас бити окончана без икаквих проблема.

Он је на јучерашњој конференцији за новинаре у Бањој Луци подсјетио да је бањолучки ЦЈБ на вријеме обавијештен о одржавању вјежбе "Здружени напор 2009", након чега је полиција предузимала одређене активности обезбјеђења несметаног одвијања вјежбе.

У касарни "Козара" у Бањој Луци данас ће бити завршена комуникацијска војна вјежба "Здружени напор 2009" коју су организовале Америчка команда за Европу, Министарство одбране БиХ и Оружане снаге БиХ.

Церемонији затварања вјежбе присуствоваће чланови Предсједништва БиХ, представници Амбасаде САД у БиХ, Америчке команде за Европу, представници власти БиХ, Републике Српске и Федерације БиХ, те међународних институција у БиХ, најављено је из Министарства одбране БиХ.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog