Republika Srpska

Велики контингент намјештаја из Врбаса иде у В. Британију

БАЊА ЛУКА - Бањалучка "Нова дрвна индустрија Врбас" ускоро креће са извозом првих количина еколошког намјештаја, односно кревета за тржиште Велике Британије у годишњој вриједности већој од милион евра.


Руководилац тог пројекта Стево Латиновић навео је да еко-кревет испуњава све потребне еколошке стандарде у погледу састава и производног процеса, додајући да је ријеч о производу који је направљен искључиво од природних материјала, са изузетком минималне количине љепила.

Еко-кревет је сачињен од врло квалитетне букве, којом ово подручје обилује, што је битно због повећања конкурантности у односу на дрвопрерађиваче из окружења, јер се могу испоштовати услови купца, не само у погледу квалитета, већ и количина и рокова испорука.

Латиновић је прецизирао да се са купцем бити уговорена испорука 1 000 кревета мјесечно оквирне вриједности око 100.000 евра, додајући да су амбиције "Нове дрвне индустрије Врбас" ширење асортимана и производње еко-намјештаја у зависности од захтјева тржишта и прилагођавања властитих капацитета.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog