Društvo

Бијељина: Још једна пословница Хипо банке

БИЈЕЉИНА - Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука данас је у Бијељини отворила нову пословницу, другу по реду у овом граду. Нова пословница се налази у улици Незнаних јунака 34, има корисну површину од близу 200м² и запошљава 4 радника. У склопу нове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат.


Хипо банка је за клијенте новоотворене пословнице припремила и посебну акцију промоције својих производа која ће трајати до 31. децембра текуће године. За вријеме трајања акције сви кредити за становништво одобраваће се са 0,50% нижим каматним стопама у односу на тренутну цијену, а посебна понуда у сегменту штедње односи се на орочење на седам мјесеци Хипо 7 гдје ће каматна стопа износити цијелих 5,00%.

Општина Бијељина једна је од најнасељенијих и најразвијенијих локалних заједница у Републици Српској. Број клијената Хипо банке у овој општини растао је је из године у годину тако да је отварање још једне пословнице било неопходно. Хипо банка ће кроз своје двије пословнице у Бијељини настојати да у потпуности задовољи потребе како грађана тако и привреде те јавног и државног сектора нудећи богат избор повољних кредитних и штедних производа, платних картица, услуга електронског банкарства, домаћег и међународног платног промета.

„Највећа банка Републике Српске данас има једну од најразвијенијих пословних мрежа у Републици Српској, пружајући истовремено највећи квалитет услуге својим корисницима. Циљ нам је да још више будемо оријентисани ка клијенту, да будемо организација која је лако доступна, иновативна и која је у стању да прва брзо одговори на будуће потребе грађана и домаће економије", каже Срећко Богуновић, директор Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog