Društvo

Сарајево: Ухапшен кривац за нападе ножем

САРАЈЕВО - Полиција је у Сарајеву ухапсила Сеада Шећеровића из Новог Пазара који је признао одговорност за нападе ножем и покушај убиства Ратке Кос и Милтиадеса Бећирбеговића.


Портпарол кантоналног МУП Ирфан Нефић потврдио је да је полиција након дојаве грађана и на основу властитих сазнања ухапсила Шећеровића у уторак у 23.10 часова у угоститиљском објекту у Сарајеву.

Током испитивања у Кантоналном тужилаштву Шаћеровић признао да је починио дјела за која се сумњичи, а према ријечима Нефића током претреса стана у којем је нападач боравио пронађен је и нож којим је, како се основано сумња, извршено кривично дјело.

Шећеровић је смјештен у просторије одсјека за задржавање ухапшених лица МУП Кантона Сарајево.

Сеад Шећеровић је 16. септембра у сарајевском насељу Добриња напао Ратку Кос из Крупе и ножем јој задао опасне повреде по врату, а четири дана касније на исти начин нападнут је и Милтијадис Бећирбеговић у сарајевском насељу Мојмило.

Бећирбеговић и Косова су смјештени на Одјелу за анестезију и реанимацију КЦУС гдје се опорављају од задобијених повреда.

Нападач је жртвама прилазио с леђа и без повода их ножем ударао у груди, рамена и врат.

Из МУП је потврђено да је Шећеровић на исти начин раније нападао и грађане у Новом Пазару.

У посљедњих мјесец дана, на исти начин десило се више сличних напада у Санџаку у Србији, као и у Црној Гори. Тамошњи медији су објавили да је полиција за ове нападе осумњичила Сеада Шећеровића са пребивалиштем у Новом Пазару.

Начин на који је нападао своје жртве, подудара се са ранама које су задобили Косова и Бећирбеговић.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog