Društvo

Oчевидац тврди: Ванземаљци над Београдом!

БЕОГРАД - Београђанин Стевица Прапорски тврди да је у ноћи 19. септембра снимио свемирски брод који је три минута летио изнад Београда.


Прапорски је ову необичну појаву чак снимио камером са терасе свог стана, који се налази у Студентској улици 43 на Новом Београду и то у ноћи када је Београд славио побједу кошаркаша Србије над Словенијом.

Све се дешавало пола часа прије поноћи када је Стевица утрчао у собу сина да провјери да ли га је пробудила бука од ватромета и петарди са прославе.

"У тренутку кад сам покривао дете погледао сам кроз прозор. Тада сам приметио двоје младих људи, који стоје на семафору и руком показују ка небу. Погледао сам у том правцу и остао укочен! Усијана лопта, која сигурно није са ове планете, кретала са од југа ка западу", прича Стевица.

Он каже да се "ванземаљско тијело кретало два до три минута изнад престонице и нестало у правцу Сурчина", те да је ову необичну појаву видјела и његова супруга.

Стевица је навео да је ово страно тијело изгледало као да је направљено од вулканске лаве, а око њега су летјеле честице различитих боја, од љубичасте, црвене, жуте до јаркозелене.

"Било је улубљено са једне стране, као да му је фалио део. Неколико минута касније изашао сам на терасу и видео још једну летилицу која је такође подсећала на мали свемирски брод", прича Стевица.

У Градском центру за обавјештавање и узбуњивање кажу да те ноћи нико није позвао да пријави ове "свемирске госте", док у Астрономском друштву "Руђер Бошковић" кажу да то вече нису примијетили никакве необичне појаве на небеском своду изнад Београда.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog