Republika Srpska

Давидовић у Новом Саду примио награду за Аквану

БАЊА ЛУКА - Бањолучки водени парк "Аквана" добио је Велику златну медаљу за квалитет на 42. Новосадском сајму туризма као најбољи аквапарк региону.


Оно што "Аквану" издваја у односу на конкуренцију јесу љепота и квалитет самог аквапарка и објеката у њему, његова локација и базенска техника, захваљујући којој је вода на три базена аквапарка беспријекорно чиста.

"Драго ми је што је `Аквана` добила ово високо признање на Новосадском сајму на којем се реално процјењује квалитет туристичких објеката и њихове понуде. Велика златна медаља за `Аквану` је сатисфакција да смо нешто добро урадили и контрааргумент за све оне који су били скептични када је ријеч о аквапарку. Водени парк све више заживљава увођењем нових садржаја и обогаћивањем постојећих", рекао је градоначелник Бање Луке Драгољуб Давидовић, који је примио награду у Новом Саду.

Он је додао да Бања Лука има велики туристички потенцијал, а да су овакве награде доказ да тај потенцијал развија у добром правцу.

Директор "Акване" Рајко Радовановић оцијенио је да је ова награда резиме и потврда свега што "Аквана" јесте, али и наговјештај активности које ће тек услиједити.

"Велика је част на најстаријем и најцјењенијем Сајму у окружењу бити изабран као најбољи водени парк у региону. То је свакако подстрек за будућност и истовремено обавеза да грађанима Бање Луке пружимо мноштво занимљивих културних и забавних садржаја", рекао је Радовановић.

Аквапарк прима 3.000 посјетилаца, има три отворена базена са брзацима, двије фонтане, два џакузија и тобоган дужине 100 метара. У саставу "Акване" су два кошаркашка терена, терен за одбојку на пијеску, ресторан, пицерија, бар и два кафеа.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog