Republika Srpska

Хотел Бистрица представио цјеновник у Новом Саду

НОВИ САД - Јахорински хотел "Бистрица" промовисао је данас на Међународном сајму туризма у Новом Саду цјеновник услуга за предстојећу зимску сезону 2009/2010. године.


Руководилац продаје и маркетинга Олимпијског центра "Јахорина" Драган Соколовић рекао је да ће цијена полупансиона у двокреветној соби током сезоне бити од 69 до 99 КМ, односно од 35,28 до 50,62 евра.

"Најскупље ће бити од 26. децембра ове године до 2. јануара наредне године, када ће полупансион у `Бистрици` у двокреветној соби коштати 99 КМ /50,62 евра/. Од 2. јануара до 16. јануара наредне године исти полупансион биће 89 КМ /45,50 евра/", рекао је Соколовић.

Он је додао да ће најјефтинији полупансион у двокрветној соби, од 69 КМ /35,28 евра/, бити од 19. до 26. децембра ове године.

"Иста цијена полупансиона биће и у периодима од 16. јануара до 13. фебруара наредне године, потом од 13. фебруара до 6. марта, као и од 6. марта до 31. марта наредне године", додао је Соколовић.

Према његовим ријечима, доплата за једнокреветну собу је 50 одсто на поменуте цијене, док дјеца до 12 година имају попусте од 30 одсто на посебном и 50 одсто на заједничком лежају.

"Доплата за новогодишњу вечеру у `Бистрици` износиће 100 КМ. Нажалост, у овом тренутку још нисмо утврдили цијену ски-паса, али се надам да ће то бити веома брзо", рекао је Соколовић.

"Бистрица" је хотел са четири звјездице, а налази се на Јахорини на надморској висини од 1.620 метара и располаже са 152 соба и шест апартмана.

Од олимпијских скијашких стаза "Бистрица" је удаљена 150 метара.

Хотел има базен са саунама, национали ресторан, конгресну салу, фитнес-клуб, амбуланту, ски-гардеробу, као и ски-рентал.

У Мастер центру Новосадског сајма у току је 42. међународни сајам туризма, на којем своју туристичку понуду, осим Србије, представљају и БиХ и РС, као и државе региона, Европске уније и свијета. Међународни сајам туризма траје до суботе, 10. октобра.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog